lunes, septiembre 24, 2007

JOSEP LLUIS


Intento que aquest post sigui el meu petit homenatge pel regidor d'Urbanisme de Tarragona Josep Lluis Navarro. Una persona plena de vida que ens deixa sobtadament.
Josep Lluis va ser una persona, d'aquelles que mentres més les coneixes, més la valores i es fa estimar.

Sense dubtes es una perdua molt dolorosa d'un estimat tarragoní així com un gran company del Govern de la ciutat que trobarem molt a faltar.

fins sempre Josep LLuis


GCM

Los Presupuestos del Gobierno priorizan lo social

Los Presupuestos Generales del Estado aprobados por el Gobierno subrayan las iniciativas sociales, avaladas por la buena marcha de la economía nacional. Unos gastos sociales generosos –compromiso de todo Gobierno socialdemócrata-, pero tachados de despilfarro por parte de una oposición condicionada por la crispación y su mala situación en las encuestas más recientes. Una derecha que ha resumido su queja en una lapidaria e infantil frase de Mariano Rajoy: “Zapatero acabará ofreciéndonos a todos un chalet en el Caribe”.
La aprobación, el pasado viernes, en el Consejo de Ministros, de los Presupuestos Generales del Estado para el año 2008 presenta un panorama en el que destaca un sustancial incremento del Gasto Público para el próximo ejercicio.

lunes, septiembre 03, 2007

MIMETISME POPULAR.

Fa molt de tems que sento parlar, de lo ben considerat que està el meu gran amic Alejandro Fernandez per part de la cúpula del Partit Popular ( Acebes ,Zaplana...). A mi de veritat que hem sembla ,tot un èxit per qualsevol persona estigui ben considerada pels seus caps. És més en aquest cas, Alejandro, treballador infatigable, crec que es mereix aquesta consideració. Però en el que crec que s’equivoca, i és una llàstima, és en mimetitzar les formes d’aquests individus. Avui, desprès de sentir l’entrevista de Tarragona Radio he vist com en el tema del POUM està utilitzant el manual del 11-M.
1) Oculta informació a la ciutadania que et pugui ser perjudicial per a les eleccions ( en aquest cas, si no sabia quin era el contingut del document i les seves afectacions no ho hauria d’haver defensat, ja que no havia fet bé els deures i ell és un càrrec d’elecció ciutadana).
2) Intenta culpar a un altre ( be en aquest cas és més el Sr Aregio qui culpa exclusivament al Sr Nadal)
3) Inventa una teoria de la conspiració falsa, i repeteix-la fins que la gent cregui que potser és veritat el que s’està dient. En aquest cas, dir que és una promesa electoral la retirada del POUM per part de l’actual Alcalde i el convido a portar qualsevol referència al respecte en un article o el programa electoral.

En la meva opinió és una errada estratègica, ja que hi ha poca gent que vol que es retiri el POUM, ni els veïns afectats , ni els sectors empresarials , ni els sindicals.

Jo m’he compromès amb mi mateix a buscar aquest manual , segurament publicat per la fundació FAES i escrit per algun dels amics del Sr Agag o Agaz… o com es digui…. Però als Srs de la FAES els hi recomano que el llancin a la Brossa… perquè aquest manual parteix d’una teoria errònia, i és pensar que la gent és deixa enganyar fàcilment.


GCM