miércoles, octubre 10, 2007

el cazador cazado

Us adjunto la noticia tal i com ha estat penjada a l'ACN. La meva opinió personal ( Que com debeu imaginar la tinc), l'anirè expresant ens els comentaris que vagin generant el debat.

Salutación desde Franckfurt.

GCM

La portaveu de l'equip de govern de Tarragona, Begoña Floría, ha assegurat que la 'targeta' que des de CiU s'atribueix a un càrrec de confiança de l'equip de govern, no és cap targeta de crèdit sinó una targeta del sistema de pagament de peatges per Teletac destinat a usos de l'alcalde i altres serveis tal i com va explicar l’Alcalde al plenari. Floría ha afirmat que el portaveu convergent, Joan Aregio, ha utilitzat la 'calúmnia' com a arma ja que ha acusat l'alcalde d'haver mentit quan aquest dilluns assegurava que no hi havia cap targeta de crèdit de l'Ajuntament assignada a cap càrrec de confiança. Floría ha reiterat aquesta afirmació i ha demanat a Aregio 'que se'n vagi cap a casa' si aquest és el seu estil de fer política.
Amb poc més d'una hora de diferència respecte a la roda de premsa oferta aquest dimarts al matí pel portaveu de CiU, Jaon Aregio, la portaveu de l'equip de govern, Begoña Floría ha mostrat el seu rebuig a les declaracions del convergent a qui ha acusat de 'calumniar' l'alcalde de Tarragona i de mentir de manera conscient i de ser 'indigne' de la confiança dels ciutadans de Tarragona.

Floría ha volgut callar així les afirmacions fetes per Aregio en què deia que Ballesteros havia mentit en el ple de dilluns quan se li va preguntar sobre la possibilitat que algun càrrec de confiança de l'Ajuntament tingués una targeta de crèdit a càrrec de l'administració. Ballesteros ho va negar i Aregio ha volgut desmentir-ho aquest dimarts mostrant una carta suposadament dirigida al cap de gabinet d'alcaldia demanant que passés a buscar una targeta per una entitat bancària.

Segons Floría aquesta targeta és una tarja Teletac que l'Ajuntament va encarregar per als desplaçaments de l'alcalde i per a d'altres serveis, en concret, se'n van encarregar dues que depenen d'un compte del consistori en el qual quatre persones tenen signatura.

Tant l'equip de govern com el cap de gabinet de l'alcaldia, a qui anava dirigida la carta que ha mostrat Aregio en roda de premsa aquest mateix dimarts, es reserven el dret a emprendre accions legals ja que consideren que s'ha obert correspondència aliena i que aquest fet és un delicte. A més, consideren que hi ha l'agreujant de que qui ho hauria fet és un càrrec públic i a més, l'ha mostrat posteriorment als mitjans de comunicació.

Floría ha anunciat que el tema ha estat parlat amb el president de l'entitat bancària i s'investigarà el perquè aquesta carta ha arribat a mans del cap de l'oposició, una persona que no és a la que anava dirigida la missiva. La portaveu de l'equip de govern, a més, a suggerit a Aregio 'que se'n vagi cap a casa' ja que 'els seus companys de partit i la ciutadania li agrairan.'

Per la seva banda Aregio ha tornat a replicar en una nota de premsa afirmant que la targeta Teletac és una targeta de crèdit (Cosa que habia considerat al plenari quan l’Alcalde Ballesteros li va replicar) i que ell no ha obert cap correspondència privada.

12 comentarios:

Anónimo dijo...

El cazador cazado, título de este post supongo que es Ballesteros, no? LE HAN CAZADO MINTIENDO

Unknown dijo...

Gus, ladrán, mienten, manipulan... es lo que les queda... esta claro que trabajan para conseguir el amor del pueblo...

Sigue en pie, alza la cabeza y continua la lucha.

Sabes que eres un referente, y puedes tener la conciencia tranquila, las manos limpias y la ideología clara.

El Sr. Aregio que si ha mentido y manipulado es el que tendría que salir a pedirte perdón... yo de ti lo denunciaria, no son pocos los presuntos delitos que ha cometido.

Compañero, fuerza y honor.

Salud, por el socialismo.

Anónimo dijo...

Creo que a quien tiene que salir pidiendo perdon es al alcalde. Confundir una Teletag con una tarjeta de credito y llamar al alcalde mentiroso es ir muy a la desesperada.

Unknown dijo...

CIERTO TAMBIÉN.

Anónimo dijo...

Echos : Pregunta al Alcalde "hay targetas de crédito a los cargos de confianza"; Alcalde no, ni a los regidores, yo me pago del bolsillo la autopista y luego liquido. Al dia siguiente, aparece un papel dirigido a AJUNTAMENT-MUSEUS, diciendo la Caixa que tiene a disposición una targeta de crédtio a nom de G.C.M.. Conclusión, mintió o le mintieron al Alcalde en PLENO MUNICIPAL. Queja del equipo de gobierno: que se han abierto un correo, que si han leido un meil, que no han recibido ninguna de los 4 avisos de las targetas, Peró vamnos haver quien manda y pone orden en la casa socialsita.

Anónimo dijo...

Gustavo, dime si la targeta es de debito o de crédito, osea si el cargo es al instante o a 30 dias. Ala dinos que pone el aviso, si va dirigido a tí o al Ayuntamiento, porque no enseñas la targeta. Y como es que al Alcalde dice que paga de su bolsillo y tú tienes targeta, caramba que importante te has vuelto,

Anónimo dijo...

Ja estic aqui!

Es diu... s'explica... es comenta... que...

Josep (sl) dijo...

Doncs en la foto sembla igualeta a un targeta de crèdit.

Oscar Ramírez dijo...

Hola.
Ha creat una nova enquesta per saber quin dels blogs polítics agrada més a la gent. Com vaig fer amb els altres blogs fa uns dies, he decidit entregar un banner que és un reconeixement per als tres blogs que d'aquí al 31 d'octubre, dia que tancaré la enquesta, tinguin més vots. Espero que t'agradi la idea. Fins ara.

Anónimo dijo...

Pel que veig, et deus sentir orgullós del video de les js. Sou patétics.

El Capità Tarragona dijo...

Hola!

S'apropa la segona trobada de blocaires!

Serà el proper DISSABTE DIA 1 DE DESEMBRE a les 21:30

Que, t'hi apuntes?

Si vols venir, envia un correu a blocairestgn@gmail.com i ja està!

Salutacions!!

Anónimo dijo...

Alejandro, tan jove i ja imitan als teus majors judicalitzan la política, si tens coneixament de "presuntes delictes" ets prou grandet per denunciar-los tu matiex no cal que espitjis al error a un company. El cas es que Ballesteros no va dir o no li van fer dir la veritat, era targeta a nom de càrrec de confiança i a càrrec de "Museus" i l'escrit era dirigit a l?Ajuntament no a la persona, mirat el paper. I que jo penso que un cap de l'oposició de l'Ajuntament té dret a mirar un paper dirigit a l'Ajuntament i a preguntar que és i sobre tot A QUE L'INFORME DE LA VERITAT i si cal matiçar és matiça, però la pregunta era clara i la resposta també o va ser, per tant tots sabem que que va voler amagar la veritat.