jueves, abril 10, 2008

crisi nacional

El PSC de Tarragona ha manifestat la seva profunda preocupació per l’intent dels dirigents territorials de CiU de polititzar un greu problema com és la sequera a Catalunya i fomentar l’enfrontament entre territoris. L’executiva considerem especialment greu l’ús partidista d’aquesta qüestió tenint en compte que CiU vol intentar manipular els moviments ciutadans amb objectius electoralistes, creant confusió al voltant d’aquest tema.

“L’únic objectiu que té CiU amb aquests tipus pràctiques és manipular la societat civil així com desinformar aquelles entitats i associacions que lícitament consideren aquestes assemblees com un veritable espai de participació i informació ciutadana”, ha manifestat Joan Sanahujes, primer secretari de l’Agrupació.


Des del PSC de Tarragona lamentem que un partit com CiU no tingui un criteri unificat de país amb un tema tant important com és el de la sequera. “A Tarragona sabem què significa passar set i serem solidaris amb la resta del país, des del PSC demanem a CiU de Tarragona que rectifiqui, que treballi pel país i que busqui el consens en una qüestió en la que tots hem de sumar i demostrar que som capital”...

4 comentarios:

Jordi Roca dijo...

¡Cosas veredes amigo Gustavo!

Xavier Mir dijo...

Benvolgut,
m'agradaria saber quina opinió et mereix com a socialista català el "Viva España! Viva el rey!" de Carme Chacón.
http://www.youtube.com/watch?v=YnmahgPmLY4&feature=related

Gràcies

Xavier Mir

Anónimo dijo...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Aluguel de Computadores, I hope you enjoy. The address is http://aluguel-de-computadores.blogspot.com. A hug.

Unknown dijo...

Però en q món vius? Donde dije digo digo Diego