viernes, junio 29, 2007

L’HEREU


Fa uns dies vaig rebre aquesta foto del Joan Ruiz amb aquest Títol, “l’Hereu”.
Ell es referia a que soc l’hereu del lloc a l’Ajuntament que va deixar fa 18 anys a l’alcaldia de Tarragona com a cap de Gabinet del Alcalde, diuen algú “ ell mai ho ha confirmat” que va deixa la nota a la taula que trobar l’Alcalde Nadal que dia “Tornarem”.
Per la meva trajectòria orgànica dins el PSC, molta gent m’ha dir que també soc una mica hereu en aquestes tasques. Per mi es un orgull que hem comparin amb ell, per que el Joan no solament es un amic si no que el considero un dels meus mentors polítics i una de les persones a la que sempre vaig a demanar consell en el mals moments, encara que no sempre estem d’acord en les postres conclusions.
Crec que la seva feina durant aquests any a estat i és essencial pel creixement i el desenvolupament del socialisme al camp de Tarragona.

Be, he posat aquesta foto al fons de pantalla de l’ordenador, no solament perquè sigui el Joan qui me l’hagi enviat, si no que vull tenir present durant aquesta feina que porto a terme, que en part soc hereu dels principis, la il·lusió i de l’estima per Tarragona de tots aquelles persones als que van forçar a sortir per la porta de darrera ja fa 18 anys.

7 comentarios:

Unknown dijo...

Si senyor , és un detall per part teva quest post , i apostaria a que si que la va deixar la nota .

Xavier Domínguez Méndez dijo...

Felicidades!

Anónimo dijo...

Comença bé el PSC, la primera gran mentida sobre un tema important, Ballesteros deia que suspendria l'aprovació inicial del POUM (revisar hemeroteques) abans de les eleccions. Ara diu que no, que ja li va bé el que van aprovar CiU i PP, i que el modificarà una mica, tot i que hi va votar en contra. Deia en els debats preelectorals que més valia no pensar quins motius portaven a Nadal a aprovar a correcuita aquest pla (insinuant interessos). Doncs sí! interessos. Més val no pensar, a quins interessos ha dit que sí Ballesteros que no li han deixat tirar enrera aquest POUM, mentrestant creu que els ciutadans són babaus i repinta les zones blaves (porta tota la semana parlant del tema). Quina superficialitat i quin populisme.!

Anónimo dijo...

Molt bo el post. En Joan s'amaga dels reconeixements hi sempre està al costat dels que comencen. Per mi ha estat sempre un referent, pel seu tarannà, pel seu coneixement de les persones, pel seu treball infatigable i pel seu fi humor inteligent!!!

El Capità Tarragona dijo...

Hola, per limitacions lògiques d'edat no conec la gestió del Joan Ruiz, per tant, res a dir.

El que si que conec és la història de la "famosa nota", si realment va ser ell... 18 anys va durar la nota, així que aprèn d'ell! jeje

Et linko al meu bloc així et podré anar llegint

Salutacions

Unknown dijo...

Podemos aprender que con trabajo, esfuerzo y tesón se consiguen los objetivos marcados. y en eso os parecéis los dos, ambos sois dos trabajadores incansables y dos cocos de la estrategia política.

Además sois dos personas que sentís el socialismo y realmente os gusta hacer trabajo de partido.

Por otro lado los dos me aguantáis las chapas en la sede del PSC.

Eso si Gus, Joan te gana en experiencia y en biblioteca andante de la historia política de Tarragona. Si alguien tiene alguna duda de algún asunto que tenga que ver con la política Tarraconense de los últimos 30 años que le pregunte a Joan Ruíz si el no lo sabe, es que no paso.

Anónimo dijo...

Gustavo, me ha encantado el post. Y me parece un magnífico homenaje a Joan al que todos queremos muchísimo y valoramos.
Tú, como "hereu" en el Ayuntamiento estás haciendo un gran trabajo y como concejal desde aquí mi agradecimiento por el apoyo que nos das y por haberte situado tan rápidamente, que no era fácil porque la casa de todos, por dentro, es muy complidada.