jueves, julio 12, 2007

EL SOU DELS CONSELLERS. ( s’obre el debat)

Aquests dies s’ha obert un debat al carrer a arrel d’uns articles publicats tant al diari de Tarragona com a la Vanguardia.

En ells es fa una comparativa entre els sous de diferents alcaldies de Catalunya i es demostra que l’Ajuntament de Tarragona esta molt per sota del que recomana la federació catalana de municipis ( un 40%).

Així és normal que la immensa majoria de consellers de la nostra ciutat no puguin agafar dedicació exclusiva, ja que tenen molta més responsabilitat i menys capacitat econòmica.

Es clar l’exclamada Nadal no va pujar-se el sou perquè ja cobrava 4500 euros al mes nets per ser diputat al parlament, els Sr Aregio president de la Diputació, El Sr. Salas president del consell comarcal... etc, etc....

A mi m’agradaria que el meu Alcalde es dediqués única i exclusivament al Ajuntament de Tarragona. Per això és imprescindible que el sou estigui en concordança amb la responsabilitat que suposa el càrrec.

Ja sé que rebre molts comentaris ( m’encanta obrir el debat), en la linea de que si els polítics volen viure dels meus impostos, etc.... Però hem de pensar que l’Ajuntament es una de les empreses més grans de Tarragona, que donen serveis a mes de 190.000 persones i una gran responsabilitat, aquesta responsabilitat mereix tota la concentració i esforç tant dels consellers del govern com l’oposició. Es l’única manera de garantir amb transparència el procés democràtic.

GCM

No hay comentarios: