sábado, noviembre 17, 2007

L'Ajuntament de Tarragona crea la conselleria de Polítiques d'Igualtat

L'Ajuntament de Tarragona ha creat la conselleria de Polítiques d'Igualtat, que dependrà de l'Àrea de Serveis a la Persona, al front de la qual es troba la tinent d'alcalde, Victòria Pelegrín. La nova conselleria pretén 'reconèixer', 'identificar' i 'corregir' les anomalies que impedeixen la integració de la dona i altres col·lectius que poden patir o estar en risc d'exclusió social. Aquesta nova conselleria es posarà en marxa el pròxim divendres, dos dies abans del Dia Internacional Contra la Violència.

Segons Victòria Pelegrín, 'el fet de posar en funcionament aquesta conselleria està impulsat per la corporació local amb l'objectiu de vetllar per la implementació de polítiques d'igualtat de gènere, ja que el grau d'igualtat entre dones i homes d'una societat és el millor indicador del seu desenvolupament social i democràtic'. Ha afegit que la idea final a la qual s'ha arribat és la de 'garantir els drets de la dona, dedicant-li un espai íntegre que es relacioni transversalment amb altres àrees, sense oblidar la necessitat de garantir els drets fonamentals d'altres col·lectius que, fins ara, han estat els grans oblidats'.

La conselleria, que vol seguir la filosofia de la nova Llei d'igualtat, es planteja com una única estructura encapçalada per la figura d'una coordinació tècnica i tres àrees perfectament definides que són la de Planificació i Promoció de Polítiques d'Igualtat, la de la Dona i la de Coordinació de Ciutadanies.

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Oi, achei seu blog pelo google está bem interessante gostei desse post. Gostaria de falar sobre o CresceNet. O CresceNet é um provedor de internet discada que remunera seus usuários pelo tempo conectado. Exatamente isso que você leu, estão pagando para você conectar. O provedor paga 20 centavos por hora de conexão discada com ligação local para mais de 2100 cidades do Brasil. O CresceNet tem um acelerador de conexão, que deixa sua conexão até 10 vezes mais rápida. Quem utiliza banda larga pode lucrar também, basta se cadastrar no CresceNet e quando for dormir conectar por discada, é possível pagar a ADSL só com o dinheiro da discada. Nos horários de minuto único o gasto com telefone é mínimo e a remuneração do CresceNet generosa. Se você quiser linkar o Cresce.Net(www.provedorcrescenet.com) no seu blog eu ficaria agradecido, até mais e sucesso. If is possible add the CresceNet(www.provedorcrescenet.com) in your blogroll, I thank. Good bye friend.

Marc Arza dijo...

Gustavo,

A l'Olla de Grills s'ha obert un debat interessant: o PSOE=PP o CAT=PSOE.

http://olladegrills.wordpress.com/2007/11/18/o-psoepp-o-catpsoe/

T'apuntes?

Marc Arza
www.catalunyafastforward.blogspot.com