domingo, marzo 09, 2008

interventors/es

Un dels gestos més importants i que demostren convicció i lleialtat a unes idees , en aquest cas a les socialistes, és la de fer d’interventor/a.

El paper d’aquests companys i companyes de la família socialista es fonamental per garantir la transparència i la participació democràtica.

Des de fa, ja unes eleccions, la mobilització d’interventors/es i apoderats/es és massiva a la nostra agrupació. Omplint totes les taules i en molts casos posant dos interventors a la mateixa.

Tots això a mes a mes de manera desinteressada i altruista.

Crec que no hi major símptoma de salut per la nostra agrupació que el veure com elecció rere elecció la mobilització de la família socialista és total.

A mes a mes avui , vull tenir un record per la pèrdua del company Santiago Molina Barba, el qual va morir el passat divendres i mai havia fallat a la seva cita amb les urnes com a interventor de Sp i Sp.


Be , avui 9M, des de les 7:00 h al local del PSC de Tarragona i com a secretari d’organització de l’agrupació vull donar les gracies a tots els companys i companyes que lluitem pel nostre ideari de democràcia a les meses electorals.

GCM

1 comentario:

Anónimo dijo...

Noi, fas honor el teu cognom "Cuadrado". Els interventors del PSC, treballent per la transparencia i per la democràcia??, però els ensinestreu perqué reparteixin sobres amb paperetes vostres, omplin i posin dins els sobres el vost del Senat com ha fet la sr.a Cerdà (esposa del Ruiz) i el Cosano etc. Vaja, el que pasa és que atemoriu a la gent i la coaccioneu, si no agafen el sobre de les vostres mans, es poden trovar aïllats al la llar de jubilats ( amb el traïdor Josep Albert) a sense feina a la brossa del teu compinche transfuga de Martin de Sande que et fas d'UGT o s'acaba la feina.