domingo, abril 01, 2007

A TARRAGONA LLENCEN ELS NOSTRES DINERS

Com qualsevol ciutadà de Tarragona estic indignat amb la gestió del actual equip de govern de CIU-PP a l’Ajuntament. No solament som una de les ciutats més cares i endeutades de l’estat, amb el tiquet d’autobús més car, on un pàrking ens costa 4 vegades més del pressupostat, on un palau de congressos costa dos cops més, han de reparar carrer tres vegades en un any.... si no que avui puc llegir al diari, que segons un estudi de la OCU som una de les ciutats mes brutes en neteja viaria i que per contra es gasta més.
Senyor Nadal, Senyor Aregio, es pot saber que fan amb els nostres diners? Es que no saben lo cara que està la vida lo complicat que és per a un jove arribar a final de mes com per llençar els nostres impostos?
Suposo que al camí de la coma i amb els seus sous no es important, que no tenen problemes per arribar a final de més, però estic segur que no trigarien en fer fora la dona de fer feines domestiques si la seva feina estigues a l’altura de la feina que fan vostés.
La neteja es un dels temes que més preocupen als ciutadans de Tarragona i aquesta mala gestió està reflectida a la via pública en tot els seus sentits, seguretat, neteja, manteniment.. és el moment de que entri a gestionar la nostra ciutat persones que treballin per Tarragona amb la seriositat i el rigor que aquesta es mereix.

GCM

No hay comentarios: