domingo, abril 01, 2007

UN GRAN PACTE AMB ELS TARRAGONINS I LES TARRAGONINES.

El passat dissabte a la seva intervenció, Josep Fèlix Ballesteros davant el consell Nacional del PSC i davant el president de la Generalitat de Catalunya ,”José Montilla” va apostar per una majoria forta que permeti al seu futur govern a l’ajuntament de la ciutat, impulsar una nova Tarragona, jove , amb empenta, orgullosa de si mateixa i com no, arreglar els desgavells de la coalició CIU-PP que ha estat tan negativa i perjudicial per la nostra ciutat. Tarragona necessita encetar un nou periode amb un govern fort i sòlid que permeti als ciutadans i les ciutadanes tornar a confiar en la seva classe política.

El tarragonins ja estan farts de regidors que voten a favor d’interessos personals, d’uns barris abandonats, un teixit associatiu als barris narcotitzat des de l'Ajuntament, de Parkings que costen 4 vegades més als ciutadans i ciutadanes, d’ una oferta cultural pobre, unes polítiques pels joves inexistents.

En definitiva, això solament es pot aconseguir, amb una gran coalició amb la ciutadania que quedi reflectida el proper dia 27 de maig amb una aposta massiva a les urnes que doni com a fruit un gran pacte del ciutadana amb el futur Alcalde Josep Fèlix Ballesteros.


GCM

No hay comentarios: